Balanced Scorecard

Het concept van "Balanced Scorecard" is vooral gericht op het ontsluiten van alle indicatoren die relevant zijn voor de performantie van uw onderneming, en dit zowel op korte als op lange termijn. Niet enkel voor de grotere ondernemingen, maar ook voor kleine en middelgrote ondernemingen, biedt MAZE Consult diensten aan op maat van de klant om succesvol "Balanced Scorecard" in te voeren.

QPR

"Activity Based Costing"- of "Balanced Scorecard"-projecten worden in de praktijk gebracht door het implementeren van de meest toonaangevende software die momenteel op de markt beschikbaar is : QPR Cost Control en QPR Scorecard. MAZE Consult NV is geassocieerd verdeler van QPR partner TRAG Consultants in Nederland.


"Proof of Concept in 2 weken"

" High commitment results in High Returns "

Balanced Scorecard (BSC) is een concept dat helpt om uw bedrijfsstrategie te vertalen in " doeltreffende " acties. BSC start vanaf de visie en strategie om de kritieke succesfactoren te definiëren. In de verschillende domeinen die een wezenlijke impact hebben op de bedrijfsstrategie worden Performantie-indicatoren (KPI's) samen met haalbare objectieven opgezet. Het Balanced Scorecard concept ondersteunt strategische planning en implementatie doordat de ganse organisatie de doelstellingen begrijpt en zich ook commiteert.

Maar wat betekent Balanced Scorecard voor uw organisatie ?

Om op die vraag te kunnen antwoorden bieden wij u een " Proof of Concept in 2 weken " aan voor 5000 euro :

- We installeren een evaluatieversie van één van de meest toonaangevende tools in de markt voor strategische planning en performantiebeheer
- We voorzien een basistraining Balanced Scorecard Concepten en een producttraining voor uw medewerkers binnen het evaluatieteam
- Samen met u bouwen we een scorecard uit
- U en uw team proberen het concept uit
- Na een periode van twee weken evalueren we de resultaten


Mocht u interesse hebben of wenst u meer informatie, aarzel dan niet ons te contacteren.


MAZE Consult Brochure

Download de brochure "Balanced Scorecard with Commitment"